top of page

threedk Group

Public·97 members
Dow Yongpradit
Dow Yongpradit

Poezi Te Shkurtra Per Mjedisin.rar


Poezi Te Shkurtra Per Mjedisin.rar
Poezi Te Shkurtra Per Mjedisin.rar është një koleksion i poezive të krijuara nga një grup poetësh shqiptarë që shprehin ndjenjat e tyre për mjedisin dhe natyrën. Poezitë janë të inspiruara nga peizazhet, stinët, elementët dhe problemet mjedisore që ndikojnë në jetën e njeriut. Poezitë mund të kenë një formë dhe një stil të lirë, por duhet të jenë të shkurtra, jo më shumë se 20 vargje. Për të dërguar një poezi për koleksionin, duhet të shkarkoni skedarin "poezi te shkurtra per mjedisin.rar" nga linku i mëposhtëm.


Koleksioni i poezive për mjedisin ka si qëllim të sensibilizojë lexuesit për rëndësinë e ruajtjes së natyrës dhe të nxisë një kulturë të qëndrueshme dhe ekologjike. Poezitë janë një mjet për të transmetuar mesazhe dhe emocione që mund të ndikojnë në sjelljen dhe mendimin e njeriut. Poezitë gjithashtu janë një formë e artit që pasuron gjuhën dhe kulturën shqiptare.


Download File: https://urluso.com/2w33Eh


Një shembull i një poezie për mjedisin nga koleksioni është si më poshtë:


Toka Toka jonà Ãshtà njà dhuratà e madhe Qà na jep jetÃ, bukuri dhe dashuri Por ne nuk e kujdesemi si duhet Dhe e shkatÃrrojmà me padrejtÃsi Toka jonà Ãshtà njà shtÃpi e pÃrbashkÃt Qà na strehon tà gjithÃve pa dallim Por ne nuk e ndajmà me drejtÃsi Dhe e shfrytÃzojmà me egoizÃm Toka jonà Ãshtà njà mrekulli e natyrÃs Qà na ofron larmi, ngjyra dhe aromà Por ne nuk e vlerÃsojmà si duhet Dhe e ndotim me helm, zjarre dhe zhurmà Toka jonà Ãshtà njà mision i rÃndÃsishÃm Qà na bÃn pjesÃtar tà kozmosit Por ne nuk e kuptojmà si duhet Dhe e lÃm pas dore me mosbesim Toka jonà Ãshtà njà thirrje urgjente Qà na kÃrkon ndihmÃ, respekt dhe dashuri A do t'i pÃrgjigjemi si duhet? A do t'i japim jeten ton? apo veten ton?


Për të lexuar më shumë poezi për mjedisin nga koleksioni, ju lutemi klikoni linkun e meposhtem:

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Calum Faeorin-Cruich
  Become a member and get added to my monthly competition and also get special offersCompetition entrants
 • Adhavi Joshi
  Adhavi Joshi
 • Janet Gee
  Janet Gee
 • Sasha Rebels
  Sasha Rebels
 • Artem Shapoval
  Artem Shapoval
bottom of page